Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »

Terugkijkend naar het afgelopen jaar ben ik heel blij dat ik de stappen gezet en de knopen heb doorgehakt die heel hard nodig waren, voor mezelf, voor mijn relatie en voor mijn gezin.
En dankbaar ben ik jou voor de sessies met mij.
Ik heb er heel veel steun aan gehad! Je hebt me bewust (er) gemaakt van en inzicht gegeven in mijn eigen ik. Hoe meer ik voor mezelf kan kiezen, hoe ik dingen los kan laten.....
ik je zeggen het gaat me steeds beter af!
Dus nogmaals dank je wel lieve Vera.
Je bent een mooi mens. x

klant - 17-08-2020 - 19:54

Vera, In oktober 2018 ben je op de Warande gestart met de coaching van de zorg teams. In een roerige tijd heb je met hun hard gewerkt aan veiligheid, vertrouwen en samenwerking. Ik wil je hiervoor heel hartelijk bedanken. Je hebt dingen bespreekbaar gemaakt met de teams wat een goede aanzet is voor de toekomst. Ik weet zeker dat de teams je gaan missen. Wat ik heel erg in je waardeer is je luisterend oor, je betrokkenheid en de passie voor het vak. Wij hebben niet lang samengewerkt maar ik ga je zeker missen.

Management Warande Utrecht - 04-08-2019 - 19:23

beste Vera
Jij gaf ons team precies wat we nodig hadden. In het begin een luisterend oor door er gewoon te zijn! Je hebt ons geleerd in ons kracht te staan en elkaar te waarderen en positief te motiveren.
Jouw openheid, gemeende interesse en kunst van het doorvragen heeft voor mij vele nieuwe inzichten gegeven. Ik vind het een verrijking dat ik jou heb leren kennen en ga je zeker missen!

medewerker Warande Utrecht - 04-08-2019 - 19:19

Met veel enthousiasme kijk ik terug op de gesprekken met Vera het afgelopen jaar. De onderwerpen die we hebben besproken en de inzichten die ik heb gekregen, zijn heel waardevol. Daarmee heb ik mezelf kunnen bevrijden van een last die ik bij me droeg, waar ik nu elke dag profijt van heb.

Anoniem - 29-03-2019 - 12:07

Deel van mij. (part of me)

Lieve Vera,
De titel zegt jou vast genoeg, ik zal de coaching meenemen als een deel van mij. Erg trots en dankbaar ben ik dat jij op mijn pad was en is gezet.
Je was een ware grote spiegel voor me en wat had ik het nodig.
Mijn gedachte" wat als ze mijn niet zien, de grote moment waarop alles op zijn plaats viel.
Kan mezelf weer zijn" wat mooi hoor ik je zeggen.
Zal jou nooit vergeten en wat je mij hebt meegegeven.
Het voelde veilig en vertrouwd.
Dank je wel,Ik kan het nu zelf en Ik ben Vrij, ik ben Mij.

liefs Angelique

Angelique - 23-01-2019 - 15:37


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »