Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Deel van mij. (part of me)

Lieve Vera,
De titel zegt jou vast genoeg, ik zal de coaching meenemen als een deel van mij. Erg trots en dankbaar ben ik dat jij op mijn pad was en is gezet.
Je was een ware grote spiegel voor me en wat had ik het nodig.
Mijn gedachte" wat als ze mijn niet zien, de grote moment waarop alles op zijn plaats viel.
Kan mezelf weer zijn" wat mooi hoor ik je zeggen.
Zal jou nooit vergeten en wat je mij hebt meegegeven.
Het voelde veilig en vertrouwd.
Dank je wel,Ik kan het nu zelf en Ik ben Vrij, ik ben Mij.

liefs Angelique

Angelique - 23-01-2019 - 15:37

Beste Vera,

Bedankt voor alle fijne gesprekken. Ik heb geleerd hoe ik mijzelf minder aangesproken kan voelen bij weerstand. Tijdens dit traject heb ik mijzelf beter leren kennen, waardoor ik nu sterker in mijn schoenen sta en beter functioneer als professional.

Ik zou Vera Possel coaching zeker aanraden. Ik zou het traject met de volgende woorden kunnen omschrijven: no-nonsense, professioneel en resultaatgericht.

Ik wens je al het beste toe Vera!

anoniem - 21-01-2019 - 14:59

Lieve Vera,
Ik zag op je website dat de steen voor jou kracht betekent, sterker worden.
De stap nemen om weg te gaan bij de organisatie was te groot voor mij alleen. Ik had daar hulp bij nodig.
Ik wil je laten weten dat je in mijn leven een steen verlegt hebt, het water gaat er anders dan voorheen. Daar ben ik je intens dankbaar voor.

Client - 21-08-2018 - 09:12

Beste Vera, de gesprekken met jou geven me elke keer de rust om stil te staan, te ervaren en te luisteren naar mijn gedachtes, mijn lijf en mijn gevoel. Bedankt voor je nieuwsgierigheid, je luisterend oor, de leessuggesties en je soms confronterende (re)acties. Ik word er blij van :-)

Tamara - 11-07-2018 - 21:30

Vera heeft mij gehopen in de moeilijkste periode. Je hebt tijdens onze fijne gesprekken mij zelf laten inzien wat ik nu echt wilde, dicht bij jezelf te staan nadenken met je hart je gevoel en niet alleen maar met je verstand. Ik heb mijzelf veel beter leren kennen waardoor je veel sterker eruit komt. Ik ben heel erg trots op de stappen die ik gemaakt heb onder jouw begeleiding. Dank je wel.

.... - 19-10-2016 - 21:59


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »