Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »

Hoi Vera,

Via mijn stagebegeleider ben ik in contact met je gekomen en ik moet zeggen het was echt nodig. De inzichten die ik heb gekregen na onze contact momenten hebben mij geholpen om mijn balans terug te vinden. Hiervoor wil ik je bedanken.

Ik raad iedereen aan om bij je te komen als zij ergens hulp bij nodig hebben!

Muna Sulaiman - 30-01-2023 - 20:47

Bij Vera ben ik terecht gekomen via mijn werk.Ik mocht coaching gaan volgen van de werkgever in een periode waarin ik uit was gevallen door een burnout. Tijdens onze eerste kennismaking vertelde ik oude patronen los te willen laten. Patronen die ervoor zorgden dat ik steeds weer op een punt van totale opbranding terecht kwam. Het was een groot doel maar als je ergens klaar genoeg mee bent ga je het aan. Vera gaf me veel vertrouwen door me scherpe vragen te stellen of me te confronteren met mijn eigen woorden. Ook heb ik meer geleerd over familie patronen en gaf ze me uitstekende boekentips. De sessies waren voor mij waardevol, Vera coacht systemisch, gelijkwaardig en heeft een open blik. Soms kom je iemand precies op het juiste moment tegen en kun je dankzij die persoon verder op je pad.

Janneke - 25-01-2023 - 13:06

Terugkijkend naar het afgelopen jaar ben ik heel blij dat ik de stappen gezet en de knopen heb doorgehakt die heel hard nodig waren, voor mezelf, voor mijn relatie en voor mijn gezin.
En dankbaar ben ik jou voor de sessies met mij.
Ik heb er heel veel steun aan gehad! Je hebt me bewust (er) gemaakt van en inzicht gegeven in mijn eigen ik. Hoe meer ik voor mezelf kan kiezen, hoe ik dingen los kan laten.....
ik je zeggen het gaat me steeds beter af!
Dus nogmaals dank je wel lieve Vera.
Je bent een mooi mens. x

klant - 17-08-2020 - 19:54

Vera, In oktober 2018 ben je op de Warande gestart met de coaching van de zorg teams. In een roerige tijd heb je met hun hard gewerkt aan veiligheid, vertrouwen en samenwerking. Ik wil je hiervoor heel hartelijk bedanken. Je hebt dingen bespreekbaar gemaakt met de teams wat een goede aanzet is voor de toekomst. Ik weet zeker dat de teams je gaan missen. Wat ik heel erg in je waardeer is je luisterend oor, je betrokkenheid en de passie voor het vak. Wij hebben niet lang samengewerkt maar ik ga je zeker missen.

Management Warande Utrecht - 04-08-2019 - 19:23

beste Vera
Jij gaf ons team precies wat we nodig hadden. In het begin een luisterend oor door er gewoon te zijn! Je hebt ons geleerd in ons kracht te staan en elkaar te waarderen en positief te motiveren.
Jouw openheid, gemeende interesse en kunst van het doorvragen heeft voor mij vele nieuwe inzichten gegeven. Ik vind het een verrijking dat ik jou heb leren kennen en ga je zeker missen!

medewerker Warande Utrecht - 04-08-2019 - 19:19


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »