WERKWIJZE

Werkwijze Coaching

Voor aanvang van het traject bied ik een kosteloos oriƫnterend gesprek aan. Tijdens dit gesprek maken we kennis, bespreken we je coachvraag en stellen we doelen vast. Hierdoor kan ik een inschatting maken van de duur en frequentie van het coachtraject, evenals de bijbehorende kosten.
 
Transparantie is belangrijk, en ik zal altijd een duidelijk voorstel presenteren voordat we aan de slag gaan. Halverwege en aan het eind van het traject evalueren we samen het verloop van de gesprekken, de behaalde resultaten en welke ontwikkelpunten er nog zijn. Gedurende het traject kunnen er aanpassingen nodig zijn met betrekking tot de duur en frequentie van de coaching, dit zal altijd in overleg met jou gaan.
 
Als je coaching via je werkgever kunt volgen, ben ik bereid een coachvoorstel en offerte naar je werkgever te sturen. Jouw privacy staat bij mij hoog in het vaandel, de gesprekken die wij voeren zijn vertrouwelijk. 
 
Neem gerust contact met me op voor een kosteloos oriƫnterend gesprek en laten we samen aan de slag gaan om jouw doelen te verwezenlijken!