Werkwijze/ Privacy verklaring

Kennismaking en intake

Wanneer je geïnteresseerd bent in een coachtraject maken we een afspraak voor een (kosteloos) oriënterend gesprek. In dit gesprek maken we nader kennis met elkaar en gaan we na of er een 'klik' is voor het aangaan van een coachtraject. Als dat zo is, vindt er een intakegesprek plaats. In het intakegesprek formuleren we je coachvraag en stellen we doelen vast die je wilt bereiken.


Coachvoorstel

Na het intake gesprek maak ik een voorstel voor het aantal benodigde gesprekken, wat kan variëren van 4 tot 10 gesprekken. Vervolgens vinden de gesprekken plaats. In de coachgesprekken daag ik je uit tot zelfreflectie waardoor je je zelfbewustzijn vergroot en je nieuwe inzichten ontdekt. Nieuwe inzichten kunnen leiden tot effectiever (professioneel) handelen en het maken van bewuste keuzes. Een coachtraject wordt afgesloten met een evaluatiegesprek.


Kosten

Omdat coaching maatwerk is variëren de kosten van een traject. Neem gerust contact met mij op voor een persoonlijk aanbod. Verschillende werkgevers hebben de bereidheid om bij te dragen aan coaching omdat het je ontwikkeling ten goede komt. 

Wanneer je vraag teamcoaching betreft wordt er na het (kosteloos) oriënterend gesprek en het intake gesprek een inhoudelijk voorstel en een offerte op maat gemaakt.


 
Privacy Verklaring
privacyverklaringveraposselcoaching.nl.pdf