Vera Possel


 

'Vera Possel Coaching' is opgericht in 2008.

 

Mijn naam is Vera Possel. Ik ben geboren in 1969, getrouwd en moeder van 3 zoons. Sinds december 2019 ben ik oma van een kleindochter. 

In 1986 ben ik begonnen aan de opleiding tot verpleegkundige. Inmiddels heb ik meer dan 25 jaar werkervaring in de gezondheidszorg, waarvan 20 jaar in verschillende leidinggevende functies. Belangrijke waarden in mijn werk zijn: betrokkenheid, eerlijkheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid, gedrevenheid en enthousiasme.

Op een gegeven moment heb ik mijn koers meer verlegd richting het coachen. Hiervoor heb ik diverse opleidingen gevolgd.

De post HBO-opleiding tot beroepscoach (2007) heb ik gevolgd bij de Alba-Academie.

De opleiding tot teamcoach bij Blankestijn en Partners (2013) en de opleiding tot senior practitioner coach weer bij de Alba-academie (2015). In 2016-2017 heb ik de opleiding tot systemisch coach gevolgd bij True North.

Naast het leidinggeven en coachen heb ik ervaring in het trainen van groepen mensen met onderwerpen zoals communicatie, omgaan met kritiek en het opvangen van medewerkers na traumatische gebeurtenissen.


'Het mooiste wat je kunt worden is jezelf' is een belangrijk uitgangspunt in mijn coaching. Mensen daarbij op weg helpen en begeleiden in hun ontwikkeling is mijn drijfveer. Regelmatig hoor ik van mijn cliënten dat ik me onderscheid als coach door mijn toegankelijkheid, flexibiliteit en mijn pragmatische werkwijze.