Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Vroeger, als klein kind, was ik een vrolijke meid. Zoals mijn moeder altijd zegt; ik huppelde lachend door het leven. Ik deed wat ik leuk vond en was vrijwel nergens bang voor.

In de puberteit komt er, zoals bij iedereen, een stukje onzekerheid bij. Zo ook bij mij. Ik ben erachter gekomen dat die onzekerheid sindsdien altijd bij mij is gebleven. Ik was een perfectionist, ik wilde alles zo goed mogelijk doen. Ik piekerde vaak over mijn ‘fouten’ en legde de lat steeds hoger voor mezelf. Niets was goed genoeg en ik wist niet om te gaan met de vele teleurstellingen die ik in feite zelf veroorzaakt had. In een periode van ongeveer 2 jaar stond ik met een somber gevoel op en ging met hetzelfde sombere gevoel naar bed. Op school ging het niet goed en ik besefte me dat ik hulp nodig had. Ik kwam bij Vera terecht.

Er was meteen een klik tussen ons en daardoor ging het in dit afgelopen jaar al een stuk beter met me. Perfectionisme bleek al snel niet altijd een negatieve draai te hoeven geven; ik wilde in het traject met Vera erg me best doen en deed altijd mijn huiswerk. Ik heb heel veel van haar geleerd in het afgelopen jaar. Ze leerde mij het negatieve om te zetten in het positieve. En heb, hoe gek het ook klinkt, mezelf weer opnieuw leren kennen. Ik doorliep de sessies ook nooit met tegenzin; met Vera was het ook heel erg gezellig!

Ik heb zojuist mijn diploma met succes behaald en sta elke ochtend weer op met een glimlach. Mijn omgeving ziet die lachende kleine meid weer in me terug. Ik kan nu volmondig tegen mezelf zeggen;
“Ik mag er zijn!”

Ik wil bij deze jou, Vera, enorm bedanken voor jou hulp (en gezelligheid) voor de afgelopen periode.

Klant. - 10-12-2013 - 08:56

In een moeilijke periode kwam ik bij Vera terecht. In meerdere gesprekken heeft zij mij een heleboel duidelijk gemaakt over hoe ik zelf in elkaar steek. Ze leerde me naar mezelf kijken, op een kritische maar behulpzame manier. Ze gaf me tips hoe ik problemen en zaken moet analyseren/helder krijgen, om mij vervolgens te leren hoe ik daar mee om moest gaan. Een andere manier van denken, en zo voelt het echt. Dankzij de gesprekken zit ik nu een stuk beter in mijn vel en de andere manier van denken is een verademing. Bedankt.

Klant - 18-09-2013 - 09:26

Regelmatig maken medewerkers van de Zonnehuisgroep Vlaardingen gebruik van Vera's coaching kwaliteiten. Altijd is dit succesvol. Ze gaat op een leuke leerzame manier de diepte in en vindt samen met de medewerker weer alle puzzelstukjes die ze weer op de goede plek kan leggen. dat werkt voor vele erg verhelderend! Ook de teamtrainingen waren een groot succes!
Daarnaast is Vera een geweldig energieke vrouw waar ik alweer zo'n 20 jaar professioneel mee samenwerk.

Margot Kleijweg - 20-05-2013 - 14:02

Lieve Veer,
Heldere, prima website, ziet er mooi uit.
Veel succes met de coaching en ook voor jou: "Blijf jezelf!".
Liefs, voor jou en je jongens, van ons twee.

Joke & Hans den Boer - 12-03-2013 - 10:53

Lieve Vera,

het is inmiddels al weer eventjes geleden dat ik voor het laatst bij je bent geweest. Ik heb je al veelvuldig bedankt voor jouw hulp, ondersteuning, tips en begeleiding, maar hierbij wil ik het ook op je site laten weten. Ik hoop dat wanneer toekomstige clienten dit lezen ze overtuigd zullen raken van wat jij voor hen zou kunnen betekenen.
Je hebt me geleerd eerlijk tegen mezelf te zijn, en daardoor ook eerlijk te kijken naar wie ik ben en wat ik wil. Ik weet nu waar mijn valkuilen liggen, hoe ik ze op tijd herken en kan voorkomen hier wederom in te stappen. Je hebt me goede en nuttige tips en handvatten gegeven voor het dagelijkse leven en voor in mijn werk. Ik durf hardop te zeggen dat ik echt een ander persoon ben geworden door jouw coaching en dat ik dat zonder jou niet had kunnen bereiken.
Ik kan het iedereen aanbevelen, of je nou specifieke klachten hebt of niet, je kunt altijd worden wie je wilt zijn met een beetje sturing van Vera.
Ik kan al mijn opgedane kennis in mijn leven toepassen en ben gelukkiger dan ooit tevoren. Dus nogmaals, super bedankt.
Ik wens je heel veel succes en vooral heel veel clienten die jij kunt coachen en waarvan jij het leven kunt veranderen.

Groetjes,
Anne

Anne - 12-09-2012 - 15:03


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »