Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »

Afgelopen 3 maanden heeft Vera de rol van teamcoach vervuld binnen een van onze verpleegafdelingen. Zij heeft in een relatief korte tijd aan het team hun eigenaarschap terug gegeven door vertrouwen te geven aan elk van hen . Haar kracht ligt in vertrouwen geven aan de medewerker maar ook het luisteren en spiegelen heeft hen in positie gezet. Persoonlijk geven de medewerkers terug dat dit een nieuwe energie heeft gegeven binnen hun eigen functie. Eigen regie/ eigenaarschap zijn belangrijke factoren om je vak weer tot bloei te brengen. En dat is haar gelukt. Vera sloot direct goed aan bij de missie en de visie van de organisatie waardoor na haar vertrek de afdeling onder leiding/ coaching van de nieuwe teamleider voort kan bouwen aan de eerste opzet met Vera. Als sectorhoofd benoem ik dit bijzonder, zeker omdat daarmee de borging ingezet kan worden. Het voelt niet als tijdelijk. In veranderend zorgland is een coach als Vera een aanrader. Zelf regelen, je vak uitoefenen, lef tonen zijn belangrijke zaken om de veranderingen de baas te kunnen. Vera heeft hier de juiste basis voor gelegd. Dank je wel Vera!

Natasha Pruysen - 22-05-2015 - 14:23

Met hulp van de coaching van Vera heb ik mijn leven weer beter op de rails gekregen. Mede door verandering van baan en taakinvulling, zag mijn leven er laatste jaar ineens anders uit en lukte het mij niet om in een goed ritme te komen. Dan rol je van het een in het ander....

Maar heel gelukkig kan ik nu zeggen dat ik veel aan de gesprekken en de fijne coaching heb gehad. De prettige ontvangst, het vertrouwen dat het goed komt, de deskundige uitleg en informatie... de steen.

Echt heeel erg bedankt. Ik kan er mee verder en zal mocht het ooit nodig zijn de weg naar Vera weer weten te vinden :)

"niet alles wat telt, kan geteld worden" ( Einstein)

"Iedereen neemt me zoalse ik ben, nu ik nog "😊

Ria - 29-03-2015 - 21:12

Door mijn burnout kwam ik bij Vera terecht. Na ons eerste gesprek keek ik er heel erg naar uit om weer naar haar toe te gaan. Voelde mij daar fijn,rustig en vol begrip werd er naar mij geluisterd. Ik had nogal wat tegenstrubbelingen van mijzelf, maar door anders te leren denken (Vera mij geleerd) en duidelijk te zijn+ opkomen voor mijzelf heb ik na 3 mnd alweer mijn oude IK teruggevonden,met een nog beter resultaat voor mijzelf..........
Vera vind ik een lief mens,fijne vrouw en relativerend iemand. Ik heb heel veel aan haar gehad en dank haar nogmaals voor deze 3 maanden!! Fijn dat ik haar mocht tegenkomen op mijn pad!! Groeten Esther

Esther Piree - 09-07-2014 - 19:50

Vroeger, als klein kind, was ik een vrolijke meid. Zoals mijn moeder altijd zegt; ik huppelde lachend door het leven. Ik deed wat ik leuk vond en was vrijwel nergens bang voor.

In de puberteit komt er, zoals bij iedereen, een stukje onzekerheid bij. Zo ook bij mij. Ik ben erachter gekomen dat die onzekerheid sindsdien altijd bij mij is gebleven. Ik was een perfectionist, ik wilde alles zo goed mogelijk doen. Ik piekerde vaak over mijn ‘fouten’ en legde de lat steeds hoger voor mezelf. Niets was goed genoeg en ik wist niet om te gaan met de vele teleurstellingen die ik in feite zelf veroorzaakt had. In een periode van ongeveer 2 jaar stond ik met een somber gevoel op en ging met hetzelfde sombere gevoel naar bed. Op school ging het niet goed en ik besefte me dat ik hulp nodig had. Ik kwam bij Vera terecht.

Er was meteen een klik tussen ons en daardoor ging het in dit afgelopen jaar al een stuk beter met me. Perfectionisme bleek al snel niet altijd een negatieve draai te hoeven geven; ik wilde in het traject met Vera erg me best doen en deed altijd mijn huiswerk. Ik heb heel veel van haar geleerd in het afgelopen jaar. Ze leerde mij het negatieve om te zetten in het positieve. En heb, hoe gek het ook klinkt, mezelf weer opnieuw leren kennen. Ik doorliep de sessies ook nooit met tegenzin; met Vera was het ook heel erg gezellig!

Ik heb zojuist mijn diploma met succes behaald en sta elke ochtend weer op met een glimlach. Mijn omgeving ziet die lachende kleine meid weer in me terug. Ik kan nu volmondig tegen mezelf zeggen;
“Ik mag er zijn!”

Ik wil bij deze jou, Vera, enorm bedanken voor jou hulp (en gezelligheid) voor de afgelopen periode.

Klant. - 10-12-2013 - 08:56

In een moeilijke periode kwam ik bij Vera terecht. In meerdere gesprekken heeft zij mij een heleboel duidelijk gemaakt over hoe ik zelf in elkaar steek. Ze leerde me naar mezelf kijken, op een kritische maar behulpzame manier. Ze gaf me tips hoe ik problemen en zaken moet analyseren/helder krijgen, om mij vervolgens te leren hoe ik daar mee om moest gaan. Een andere manier van denken, en zo voelt het echt. Dankzij de gesprekken zit ik nu een stuk beter in mijn vel en de andere manier van denken is een verademing. Bedankt.

Klant - 18-09-2013 - 09:26


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »