Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »

Dank, Vera! Voor het geloven in mij op momenten dat ik dat zelf niet deed. Voor je confronterende woorden die mij aan het denken hebben gezet, voor de rust in de chaos en voor de fijne gesprekken waar ik mij altijd erg op mijn gemak bij voelde. Nu weer helemaal up & running!

Eveline - 09-08-2016 - 11:00

Lieve Vera,
ik wil je op deze manier nogmaals bedanken! Hoe je mensen helpt om weer met 2 benen op de grond te krijgen. Ook al moet je het zelf doen. met je warmte, je lach, je kracht sta ik nu waar ik wil zijn. Dat voelt zo goed.
Ik wens je het beste en veel geluk met alles wat je nog gaat doen.
Geniet van alles, dat ga ik ook doen.
veel liefs Jo

Jo Beekhuizen - 04-08-2016 - 10:50

Vera heeft mij het afgelopen halfjaar tijdens een korte sabbatical begeleid. Door haar prettige werkwijze en het doorvragen heb ik een mooie persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt waar ik Vera erg dankbaar voor ben!

Kim - 28-06-2016 - 10:20

Omdat ik in mijn persoonlijke leven het gevoel had tegen een muur op te lopen, besloten om naar Vera te gaan. Vanaf de intake meteen een goed gevoel. Wat het fijne is van de begeleiding van Vera, is dat zij razendsnel in de gaten had wat voor een persoon ik ben. Daardoor kon zij mij begeleiden op een manier die perfect bij mij paste. Het lukte haar, om mij weer in mijn kracht te zetten. Ok, uiteindelijk heb ik dat zelf gedaan ( zoals ze me keer op keer liet weten) maar zij gaf me wel dat steuntje in de rug. In 4 maanden tijd en een paar gesprekken, heb ik nu het gevoel dat alles weer stroomt. Ik kijk met veel plezier terug op mijn coaching traject. Eigenlijk zou iedereen eens in de zoveel tijd een coach aan zijn/haar zijde moeten hebben.Het heeft mij heel veel gebracht. Bedankt lieve Vera.

Kim - 08-03-2016 - 18:36

Het is al weer een tijdje geleden maar begin 2014 is Vera 4 maanden aan de slag gegaan, als afdelingscoach, in een van mijn teams op de sector PG.Vera heeft het team weer in hun kracht gezet. Door het team in kaart te brengen en te observeren en analyseren hoe werkprocessen verlopen heeft zij een "plan van aanpak"gemaakt en is aan de slag gegaan. Door eerst het vertrouwen van het team te krijgen door te luisteren en te kijken naar een ieders kwaliteiten kwam het werkplezier en de verantwoordelijkheid terug in het team.Het was een klus met pieken en dalen maar nu na ruim een jaar kunnen we zeggen dat we er nog iedere dag de vruchten van plukken! Samen met het team hebben we een nieuwe teamleider aangenomen die door is gegaan op de ingeslagen weg. Dank Vera voor de samenwerking !

Helen Steenhoek - 03-06-2015 - 13:30


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »